Mustafa-Ayşe Altun İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ OKULUMUZDA TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YETİŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ ATATÜRK İLKE VE İNKLAPLARINA BAĞLI, DEVLETİNİ SEVEN ÜLKESİNİ DAİMA DİĞER DEVLETLERDEN BİR ADIM ÖNE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞAN, TÜRK GENÇLERİ OLARAK OKULUMUZDAN AYRILSINLAR İSTİYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULUMUZDA KALİTELİ EĞİTİM ALMASI İÇİN GEREKLİ TÜM ŞARTLARI YERİNE GETİRELİM. BÖYLELİKLE YANLIZCA EZBERE DAYALI BİR EĞİTİM YERİNE UYGULAMAYA DAYALI EĞİTİMLE YETİŞMİŞ A,RAŞTIRMACI BİR TÜRK GENÇLİĞİ YETİŞTİRELİM..

Misyon: BİZ, MUSTAFA-AYŞE ALTUN İLKOKULU OLARAK ATATÜRK İLKELERİNİN IŞIĞINDA, MİLLİ EĞİTİMİMİZİN TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE BAĞLI, AYDIN FİKİRLİ, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCELİ SORUMLULUK DUYGUSU GELİŞMİŞ, ÜLKESİNİ DAİMA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ

Başarılar: 2012-2013 Öğretim Yılı Yıldızlar Kız Voleybol İlçe İkinciliği,Yıldızlar Erkek Futbol İlçe ikinciliği 2013-2014 Öğretim Yılı Futbol,Basketbol,Masa Tenisi İlçe İkinciliği 2023-2024 Akıl ve Zeka Oyunları İlçe İkinciliği

Saatler: Başlama 08:40-Bitiş 14:25
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol Kursu, Basketbol Kursu, Voleybol Kursu, Cimnastik,Akıl ve Zeka Oyunları,Satranç
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest Projeleri
Proje Çalışmaları: E Twınnıng Projeleri, Sosyal Sorumluluk Projeleri,

WEB - https://maysealtunilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeniköy Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No122 Döşemealtı /Antalya

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Döşemealtı İlçe Merkezinin Kuzeyinde, eski Burdur karayolunun solunda yer almaktadır.

Adres - Yeniköy Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No122 Döşemealtı /Antalya

Ulaşım Okulumuza her 15 dakikada bir şehiriçi DC/15 Numaralı toplu taşıma araçları ile her 15 dakikada bir ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi