Mustafa-Ayşe Altun İlkokulu

Belgegeçer : 242 423 13 13
WEB http://maysealtunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No122 Döşemealtı Antalya
VİZYON : İSTİYORUZKİ… OKULUMUZDA TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YETİŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ ATATÜRK İLKE VE İNKLAPLARINA BAĞLI, DEVLETİNİ SEVEN ÜLKESİNİ DAİMA DİĞER DEVLETLERDEN BİR ADIM ÖNE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞAN, TÜRK GENÇLERİ OLARAK OKULUMUZDAN AYRILSINLAR İSTİYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULUMUZDA KALİTELİ EĞİTİM ALMASI İÇİN GEREKLİ TÜM ŞARTLARI YERİNE GETİRELİM. BÖYLELİKLE YANLIZCA EZBERE DAYALI BİR EĞİTİM YERİNE UYGULAMAYA DAYALI EĞİTİMLE YETİŞMİŞ A,RAŞTIRMACI BİR TÜRK GENÇLİĞİ YETİŞTİRELİM.
MİSYON : BİZ, MUSTAFA-AYŞE ALTUN İLKOKULU OLARAK ATATÜRK İLKELERİNİN IŞIĞINDA, MİLLİ EĞİTİMİMİZİN TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE BAĞLI, AYDIN FİKİRLİ, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCELİ SORUMLULUK DUYGUSU GELİŞMİŞ, ÜLKESİNİ DAİMA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ
BAŞARILAR : 2012-2013 Öğretim Yılı Yıldızlar Kız Voleybol İlçe İkinciliği,yıldızlar Erkek Futbol İlçe ikinciliği 2013-2014 Öğretim Yılı Futbol,Basketbol,Masa Tenisi İlçe İkinciliği
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal Eğitim
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : Başlama 08:20-Bitiş 14:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza her 15 dakikada bir şehiriçi DC/15 Numaralı toplu taşıma araçları ile her 15 dakikada bir ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Döşemealtı İlçe Merkezinin Kuzeyinde, eski Burdur karayolunun solunda yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :