ÖYKÜMDEN BANA KALANLAR e-TWİNNİNG PROJEMİZ

Mustafa Ayşe Altun İlkokulu Anasınıfı( A şubesi)öğrencileri eTwining projesi   Öykümden Bana Kalanlar,öyküleri anlıyor ve öykülerden izler bırakıyor.Proje ortağı Öğretmenimiz Müjgan Ömeroğlu hedeflerini şu şekilde anlatıyor.Çocuklarımıza  Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak,hayal güçlerini geliştiren ve zenginleştiren,Farklı bakış açıları sunan kitaplarımızın çocukların hayatlarında vazgeçilmezleri arasın da yer almasını sağlamak amacıyla projeye katıldık.Okuyan,okuduğunu anlayan,rahat ve etkili bir iletişim kuran,kelime dağarcığını zenginleştiren ve dili etkili bir şekilde kullanabilen kendine güvenen çocuklar yetiştirmek projemizin temel amacı. Çağdaş öykülerle tanışmak,yaratıcı bir şekilde canlandırmak hem eğlenceli hem de    eğitici oldu.Yaparak-yaşayarak öğrenirken kendilerini özgün bir şekilde ifade ettikleri ortamlar çocuklarımıza farklı öğrenme ortamı sağladı.Aralık ayında   dahil olduğumuz projemize sınıf panosu hazırlayarak başladık.panomuzda projenin afişi,projenin logosu,sınıfımızın fotoğrafı ve öykü okurken çekilen fotğraflar yer alıyor.Ocak ayıda 'saygı değeri,şubat ayında 'sevgi değeri,mart ayında yardımlaşma ve işbirliği konulu öyküler okuduk ve öykülerden bize kalanlar çalışmalarını yaptık.Nisan  ayında uzaktan eğitimle ailelerimizden destek alarak bireysel öykü kitaplarımızı oluşturduk.Proje ortak ürün çalışmamızda Antalya'yı tanıtan resimler yaptık ve diğer proje ortaklarıyla paylaştık.Projemizin ismini proje ortaklarıyla birlikte yazdık.Biz M ve D harflerini yazdık.Öğrenciler ailelerinin desteğiyle boyadılar süslediler.Projemizi tamamlamış olduk.Desteklerinden dolayı velilerime teşekkür ediyorum.

26.06.2020 184

26-06-202026-06-202026-06-2020